Як підібрати правильні пензлі для ідеального макіяжу: ТОП-5 порад для успішних покупок

img
Ідеальний макіяж — на кожен день чи для особливого приводу, складається з двох факторів: правильної косметики і правильних косметичних інструментів. В Podkova Club ми знаємо все про якісні пензлі для макіяжу, тож ми підготували для вас топ-5 порад, на які точно варто звернути увагу перед купівлею пензлів для макіяжу:

 

  1. Призначення роботи з пензлями. Якщо вони потрібні вам для роботи, є сенс сформувати професійний набір зі всіма видами пензлів, а якщо для себе, можна підібрати лише кілька перевірених базових пензлів, яких ви точно будете регулярно використовувати.

 

  1. Тип ворсу. Різні типи ворсу пензлів для макіяжу призначені для різних потреб, видів макіяжу і навіть текстур косметичних засобів. Так, пензлі з синтетичного ворсу ідеальні для роботи з кремовими текстурами, а для нанесення пудри використовуються пензлі з м'яким, повітряним натуральним ворсом. Крім того, синтетичні ворси легко миються та менше вбирають в себе продукт, що дозволяє економніше використовувати косметику. Але природні ворси, такі як коза, білка, поні, можуть бути більш м'якими та приємними на дотик.

 

  1. Якість виконання: 
  • Зверніть увагу на те, чи немає лусочок на ворсі, розшарування волосків, чи не розходяться ворси в різні боки. 
  • Принципово важлива якість кріплення ворсу до ручки, бо від щільності зажиму ферули залежить те, наскільки довго пензель зберігатиме початковий об’єм. В Podkova Club ми застосовуємо подвійний зажим ферули, а сама ферула виготовляється з високоякісного металу.
  • Ручка пензля повинна бути зручною для тримання та контролю над рухами. Деякі пензлі мають коротку ручку, що дозволяє краще опрацьовувати певні ділянки обличчя, інші — довшу, що неймовірно комфортно у професійному застосуванні.

 

  1. Форма пензля. Форма пензля також залежить від виду виду макіяжу, який ви плануєте робити. Наприклад, широкі пласкі пензлі ідеально підходять для нанесення тональної основи, кутові — для скульптурування, великі та об’ємні — для загальної фіксації готового макіяжу.

 

  1. Вартість. Вартість пензлів для макіяжу може значно відрізнятися в залежності від якості та виробника. Але тут все як і в житті — найдорожчі пензлі не завжди найкращі, а от занадто дешеві викликають питання до якості.

 

В онлайн-магазині Podkova Club ми тримаємо оптимальний баланс між високою якістю пензлів, кришталевою репутацією бренду у вигляді 5 000 задоволених клієнтів та адекватними цінами на продукцію, в чому ви самі можете впевнитись та знайти для себе свій ідеальний сет пензлів тут.

 

Кожного разу перед тим, як обирати пензлі для макіяжу, пам'ятайте про ці 5 простих правил і нехай ваші покупки завжди будуть вдалими!

 

З любов’ю, Podkova Club