Чому макіяж з використанням професійних пензлів виглядає краще або наскільки ваш мейкап залежить від пензликів

img
Багато хто і досі  вважає, що набір професійних пензлів для макіяжу варто мати лише візажистам, а жінки, які щодня фарбуються самі вдома, повинні задовольнятися чимось «простішим». Це наймахровіший б’юті-міф, який ми маємо перемогти, адже саме щоденне користування якісними професійними пензлями дозволяє жінці виглядати максимально ефективно і приголомшливо!

 

На одній і тій же косметиці з професійними пензликами замість звичайних ваш макіяж буде виглядати значно «дорожче» і витонченіше. З неякісними пензлями навіть косметика преміум-сегменту просто не здатна створити вау-эффекту. Неякісні пензлі холоднокровно псують найгламурніший мейк. 

 

Ось кілька причин, чому краще обирати професійні пензлі для макіяжу:

 

  1. Більш точне та рівномірне нанесення: професійні пензлі мають спеціально розроблену форму та розмір, що дозволяє їм більш точно наносити косметику, а головне — більш детально і ювелірно її опрацьовувати для формування ефектних натуральних ліній макіяжу. Густа та шліфована текстура дозволяє рівномірно наносити косметику та уникнути нерівномірного розподілу.
  2. Професійні пензлі слугують набагато довше одноразових або неякісних: міцні матеріали (ручки не ламаються, ворс не залишається на обличчі), гарний об’єм ворсу та щільність зажиму ферули дозволяє користуватися такими пензлями і до 5 років. 
  3. Більш широкий вибір форм та розмірів для різних потреб і матеріалів, що дозволяє знайти пензлі для будь-якої декоративної цілі. Наприклад, пензлі для контурингу та пудри мають іншу форму голівки, ніж пензлі для рум'ян, тощо. Результат буде відповідний.
  4. Легкість в використанні: Професійні пензлі для макіяжу дуже зручні, що дозволяє створити навіть складний мейк значно швидше, ніж з допомогою менш якісних аналогів.
  5. Економне використання косметики: за рахунок м’якої шліфованої поверхні, професійні пензлі використовують косметику економічно, не дряпаючи поверхню пудри чи тіней, не вбираючи в себе забагато пігменту, без пігментованих плям і розводів.
  6. Це значно гігієнічне: професійні пензлі легко очищувати та дезінфікувати (вони не втрачають через це об’єм та щільність ворсу, на відміну від своїх неякісних колег), що кратно зменшує ризик перенесення запалень, інфекцій, грибків тощо.

 

Та як обрати ДІЙСНО практичний комплект пензлів для РІЗНИХ видів макіяжу?

 

Podkova Club — український інтернет-магазин родом з  Харкова,  що за 3 роки свого існування допоміг вже більш ніж 5 000 жінок знайти свої ідеальні пензлі для створення найрівнішого тону обличчя, найтонших стрілок та магнетичного погляду, має широкий вибір професійних пензлів за помірною ціною:

 

  • Пензлі з натурального ворсу
  • Пензлі зі штучного ворсу
  • Набори з натурального ворсу
  • Набори зі штучного ворсу
  • Засоби для догляду за пензликами
  • Косметички та чохли для пензлів

 

Щоб ваш макіяж виглядав справді натурально, ефектно та «дорого», візажисти рекомендують використовувати професійні пензлі щодня, з будь-якими косметичними засобами. Це запорука якості та гарного вигляду вашого мейку протягом усього дня.